Vďaka IP sa mi podarilo nájsť študijný odbor podľa mojich predstáv na Coventry University v UK

“Volám sa Soňa, a Martina z Information Planet som oslovila, keď som hľadala možnosti štúdia v zahraničí. Vďaka Martinovi a celému tímu IP sa mi podarilo nájsť študijný odbor podľa mojich predstáv na Coventry University v UK. Okrem samotného výberu školy a poradenstva pri výbere študijného odboru, mi tím IP veľmi ochotne pomáhal a usmerňoval ma pri podávaní prihlášok, preklade dokumentov a čímkoľvek, čo mi bolo nejasné. Information Planet som nekonečne vďačná za ich služby a prístup, pretože len vďaka nim som mohla absolvovať magisterské štúdium v odbore Brand Management na Coventry University. 

Čo sa univerzity a štúdia týka, obavy z doposiaľ neznámej univerzity opadli v priebehu prvého týždňa. Na univerzite som veľmi ocenila komunikáciu a celkový prístup k študentom, ktorým sa či už lektori, doktorandi alebo členovia podporných tímov vždy ochotne venovali, či už ohľadom štúdia, pobytu v UK alebo budúcnosti po škole. Bola som veľmi milo prekvapená vyučovacími metódami, ktoré mojom študijnom odbore spočívali v analýze a diskusii vždy aktuálnych marketingových a komunikačných kampaní a značiek, a samotné hodnotenie spočívalo v písaní prác na aktuálne témy z marketingu a v druhom semestri aj v samotnej tvorbe kampane. Samotné štúdium bolo časovo jemne náročné, nakoľko prednášky poskytovali základné pojmy a fakty, kdežto detaily a zaujímavosti, ostali na študentovi. Na druhej strane, lektori VŽDY ochotne pred termínmi vytvorili priestor na konzultácie prác, doterajších výsledkov a podobne.

Rok ubehol veľmi rýchlo a mne sa podarilo ukončiť štúdium a získať titul MA s Distinction, no okrem toho si z celkového pobytu odnášam nespočetné množstvo skúseností, reálnych prípadových štúdií a nových pohľadov na problematiku, rozvoj kreatívneho a kritického myslenia, prezentačných schopností a ešte viac samostatnosti. No opäť, za to všetko vďačím Martinovi, a celému tímu z IP.”

 



© 2023 Information Planet