Sydney

Prekrásny prístav, fascinujúce pobrežie, nádherné pláže, teplé a slnečné podnebie, kozmopolitná kultúra...aj takto sa dá charakterizovať austrálske mesto Sydney.

Sydney je nepochybne najznámejším austrálskym mestom, nie však hlavným mestom, ako by sa vďaka jeho popularite mohlo zdať. Sydney je najstarším aj najväčším austrálskym mestom so 4,5 miliónmi obyvateľov a hlavným mestom štátu New South Wales

Sydney sa určite oplatí vidieť a to aj v prípade, ak by si študoval na opačnom konci Austrálie - mesto je totiž plné úžasných lákadiel. V Sydney máš obrovské možnosti pre kultúrne vyžitie ako aj množstvo atraktívnych pláží ideálnych pre rozličné športové aktivity. Je obklopené nádhernými národnými parkmi. Centrum mesta sa pýši jedným z najkrásnejších prístavov na svete, ktorému dominuje preslávená opera - Sydney Opera House a železný most - Sydney Harbour Bridge. Sydney bolo niekoľkokrát ocenené ako najlepšia svetová destinácia a najlepšie svetové turistické mesto.

Či už sa rozhodnete pre krátkodobý alebo dlhodobý študijný pobyt v tomto meste, jedno je isté....Sydney vás chytí za srdce!

Študuj na špičkových školách

v nádhernej metropole Sydney

Jazykové školy
Odborné školy
Vysoké školy


© 2023 Information Planet