Obchodná angličtina na Malte

Obchodná angličtina - Business English

Málokto sa dnes vo svojom profesnom živote obíde bez používania angličtiny - konferenčné hovory, emaily, to všetko je súčasťou medzinárodného obchodu. Preto rastie obľuba kurzov angličtiny zameraných na angličtinu na pracovisku.

 

Čo si mám pod týmto štúdiom predstaviť?

Kurzy obchodnej angličtiny (Business English) sú zamerané na výučbu terminológie používanej v obchodnom styku, na rozšírenie slovnej zásoby o ekonomické a finančné termíny, na rozvoj písomného a hovoreného prejavu. Okrem všeobecnej angličtiny sa tu študenti učia odbornú terminológiu. Tieto kurzy sú určené predovšetkým pre študentov, ktorí majú záujem študovať ďalej ekonomické predmety, či už v angličtine, alebo chcú pokračovať v štúdiu ekonómie na odbornej škole či univerzite v ich rodnej krajine. Kurzy spravidla pomôžu študentom nielen zlepšiť si svoju angličtinu, ale i lepšie porozumieť ekonomickým teóriám vo všeobecnosti.

 

Čo sa v kurze Obchodnej angličtiny naučím?

Obchodná angličtina samozrejme nie je špeciálny jazyk, ale zvládnutie fráz a odborného jazyka Vám veľmi pomôže pri používání angličtiny v obchodnom prostredí. V kurze sa naučíte písať formálne obchodné listy, budete zoznámený s najbežnejšou terminológiou a frazeológiou v súvislosti s ponukou, dopytom, objednávkou, platením, reklamáciou a pod. Naučíte sa prezentovať projekty a realizovať obchodné jednanie.

  • Cambridge skúšky obchodnej angličtiny


Na akej úrovni angličtiny musím byť, aby som mohol/a tento kurz študovať?

Pre štúdium obchodnej angličtiny sa väčšinou požaduje pokročilá znalosť angličtiny a to najmä preto, že preberanie anglickej gramatiky nie je hlavnou úlohou kurzu. Obchodná angličtina sa väčšinou vyučuje v menšej skupine ľudí (okolo 8 študentov) a je veľmi intenzívna.

 

Musím študovať obchodnú angličtinu vždy samostatne?

Výučba sa na jednotlivých školách odlišuje, niekedy je obchodná angličtina vyučovaná spolu so všeobecnou angličtinou, niekedy sa zase vyučuje úplne samostatne. Niektoré školy majú tiež samostatné kurzy Obchodnej angličtiny, ktoré pomáhajú študentom pripraviť sa na Cambridge skúšku obchodnej angličtiny - Cambridge Business English Certificate (BEC).

Špičkové jazykové kurzy

v tých najatraktívnejších mestách

St. Julians
Profil mesta a partnerské školy
Sliema
Profil mesta a partnerské školy
St.Pauls Bay
Profil mesta a partnerské školy


© 2023 Information Planet